dimecres, 10 de novembre del 2010

Tenim coses a celebrar!!??JORNADA INTENSIVA SI!??!

Sembla una bona notícia, esperem no equivocar-nos...però no parem!!! Ara és la nostra, ens hem de creure la força que tenim!!!!!!!!!

Per un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Els Serveis Territorials d'Educació gestionaran amb els centres educatius la jornada del mes de juny

El Departament d’Educació ha donat instruccions als directors de Serveis Territorials perquè gestionin amb les direccions dels centres educatius l’organització de la jornada del mes de juny, en aplicació de les possibilitats que creen els nous decrets d’autonomia i de direcció.

La Llei d’educació de Catalunya, el decret d’autonomia de centres i el decret de direccions recentment aprovats apoderen els directors i directores com els professionals docents que lideren i gestionen el projecte educatiu del seu centre. I els identifiquen com els professionals en el quals recau la presa de decisions sobre el funcionament global del centre i la rendició de comptes a la societat.

En aquest context, les normes aprovades recentment han creat un nou marc en el qual els directors amplien notablement la seva capacitat de decisió, la qual cosa repercutirà ja aquest curs 2010-2011 en qüestions concretes. D’aquesta manera, les direccions dels centres podran proposar als Serveis Territorials la modalitat d’organització de la jornada que valorin com a més adient per a les darreres setmanes del curs.

En cas que la proposta inclogui la jornada continuada, s’hauran de tenir en compte aquests criteris:

- Comptar amb el consens de la comunitat educativa, amb l’acceptació de les famílies dels alumnes i dels representants municipals
- Garantia de compliment de l’horari lectiu anual per part dels professionals del centre
- Consideracions sobre les solucions més adients per a l’horari del transport escolar i garantia de continuïtat del menjador escolar.


10 de novembre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada